Μπελέρης: Αν ο Τάβος θέλει να συνεργαστούμε, ας ξεκινήσουμε με το να εκλέξουμε δήμαρχο τον Γκικουρία

Μπελέρης: Αν ο Τάβος θέλει να συνεργαστούμε, ας ξεκινήσουμε με το να εκλέξουμε δήμαρχο τον Γκικουρία

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Χιμάρας, Πέτρο Γκικουρία, ο Φρέντης Μπελέρης έφτασε εχτές το μεσημέρι στις φυλακές του Φίερι, μετά την ολοκλήρωση της πενθήμερης άδειας που είχε λάβει για να αναλάβει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής.

Μπροστά στην πύλη των φυλακών οι δυο τους παραχώρησαν δηλώσεις σε αλβανικά και ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Μπελέρης τόνισε πως η στήριξη του Πέτρου Γκικουρία είναι η μόνη λύση για το καλό της Χιμάρας καθώς η Χιμάρα θα πρέπει να διοικείται από Χιμαριώτες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα με συνόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας, Πέτρος Γκικουρίας. Ένας άνθρωπος με καταγωγή από τη Χιμάρα που δεν έχει σχέση με τους μισθοφόρους που η εξουσία φέρνει για να κάνει κουμάντο στη Χιμάρα. Η Χιμάρα στα χέρια του Πέτρου Γκικουρία θα είναι σε σίγουρα χέρια και θα έχει φωνή στις Βρυξέλες και στην Αμερική. Από εδώ και πέρα μας περιμένουν μόνο καλές μέρες.»

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πρόσφατη δήλωση του Βαγγέλη Τάβου πως εάν εκλεγεί θα συνεργαστεί με τον Φρέντη Μπελέρη, απάντησε: «Καλοδεχούμενες οι δηλώσεις του κ Τάβου, παρόλο που εκπροσωπεί τον άνθρωπο που έκανε το μεγαλύτερο κακό στη Χιμάρα τα τελευταία χρόνια (Ράμα). Απευθύνω πρόσκληση στον κ. Τάβο να δώσουμε τα χέρια και να εκλέξουμε δήμαρχο Χιμάρας τον κ. Γκικουρία ο οποίος θα μας τιμήσει και θα εργαστεί για το καλό της Χιμάρας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας, Πέτρος Γκικουρίας, με τη σειρά του δήλωσε πως θεωρεί την στήριξη της υποψηφιότητας του από τον Φρέντη Μπελέρη ύψιστη τιμή για τον ίδιο και αφού η Χιμάρα απέκτησε δικό της Ευρωβουλευτή, ήρθε η ώρα στις 4 Αυγούστου να αποκτήσει και δήμαρχο. «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στη Χιμάρα και θα εργαστώ σκληρά για την επίλυσή τους, κυρίως για το περιουσιακό, πρέπει να προφυλάξουμε τα περιουσιακά δικαιώματα των κατοίκων της Χιμάρας.» δήλωσε ο κ. Γκικουρίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου