Ράμα: «Ο Ερντογάν μας δώρισε drones καμικάζι, η Αλβανία είναι άτρωτη»

Ράμα: «Ο Ερντογάν μας δώρισε drones καμικάζι, η Αλβανία είναι άτρωτη»

Η Τουρκία έχει δωρίσει στην Αλβανία έναν σημαντικό αριθμό καμικάζι drones.Η είδηση ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα το δώρο του προέδρου σήμερα σε αυτήν την ταραχώδη περίοδο, όπου ο κόσμος έχει πάρει μια περίεργη κατεύθυνση, για να το πω ήπια, να ενισχύσει τον στρατό της Αλβανίας με έναν σημαντικό αριθμό drones καμικάζι», είπε ο ίδιος.

Ο Ράμα τόνισε ότι η Τουρκία έχει επιτύχει ένα αρκετά ισχυρό στρατιωτικό επίπεδο και η βοήθεια αυτή θα έκανε την Αλβανία αδιαπέραστη.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι σήμερα μετά την επιβεβαίωση ενός νέου σταδίου στην ενίσχυση της στρατιωτικής βιομηχανίας της Αλβανίας και στην ενίσχυση αυτής της σχέσης στο στρατιωτικό τομέα, όπου είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η Τουρκία έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ικανοτήτων για την παραγωγή στρατιωτικής βιομηχανίας και όπου έχουμε καταγράψει συγκεκριμένα επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε ο Ράμα.

Επίσης, ο Ράμα τόνισε ότι αυτός και ο Ερντογάν μοιράζονται τηn ίδια στάση όσον αφορά τον παλαιστινιακό λαό και το δικαίωμά τους να ζουν ελεύθεροι στο δικό τους κράτος. Ωστόσο, τόνισε ότι η Αλβανία δεν δικαιολογεί καμία μορφή τρομοκρατίας, αναφερόμενος επίσης στη Χαμάς.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου