Ο Ράμα ανακοίνωσε την κατάργηση προστίμων για παράνομες κατασκευές στο Theth

Ο Ράμα ανακοίνωσε την κατάργηση προστίμων για παράνομες κατασκευές στο Theth

Ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα επισκέφθηκε το Θεθ, περιοχή βόρεια της Αλβανίας για να παραδώσει 200 πιστοποιητικά ιδιοκτησίας στους κατοίκους.

Κατά την επίσκεψή του, ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για παράνομες κατασκευές στην περιοχή. Ο Ράμα εξήγησε ότι αυτές οι κατασκευές δεν έγιναν καταχρηστικά, αλλά εξαιτίας των αυστηρών νομοθετικών περιορισμών, καθώς το Θεθ είναι μια προστατευόμενη περιοχή. Δήλωσε πως οι παράνομες κατασκευές πραγματοποιήθηκαν για την οικονομική ανάπτυξη μέσω του τουρισμού και δεν έγιναν με σκοπό την παραβίαση του νόμου. Ωστόσο, τόνισε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα γίνει ανεκτή καμία νέα παράνομη κατασκευή στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο Ράμα ανέφερε: «Οι κατασκευές έγιναν επειδή οι νομοθετικοί περιορισμοί καθιστούσαν αδύνατη την νόμιμη οικοδόμηση. Η κυβέρνηση θα διαγράψει όλα τα πρόστιμα, καθώς αυτές οι κατασκευές δεν έγιναν καταχρηστικά, αλλά από ανάγκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει ανοχή για οποιαδήποτε νέα παρανομία στο μέλλον.»

...

Έντι Ράμα: Διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στους Δρυμάδες και επίθεση στον Ντούλε

Ο Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στους Δρυμάδες για τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας, επέκρινε τον επικεφαλής του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί προβλήματα και ενισχύει τις ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου