Κόλαφος ο Μπερίσα κατά του επικεφαλής του SPAK για την υπόθεση Μπελέρη: «Τομάρι, μαριονέτα της αλβανικής μαφίας»

Κόλαφος ο Μπερίσα κατά του επικεφαλής του SPAK για την υπόθεση Μπελέρη: «Τομάρι, μαριονέτα της αλβανικής μαφίας»

«Τομάρι, αχρείος, ζαγάρι», αυτές τις προσβολές εκτόξευσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα κατά του επικεφαλής του SPAK Άλτιν Ντουμάνι, κατά τη διάρκεια ομιλίας του από το παράθυρο του σπιτιού του, όπου τελεί σε κατοίκων περιορισμό.

Με αυτήν την επίθεση, ο Μπερίσα τάσσεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένος με τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου για εκλογική διαφθορά. Όπως ανέφερε ο Μπερίσα, μια δικαστής με ακεραιότητα διέταξε τον Ντουμάνι να διερευνήσει τις διαδικασίες συλλογής στοιχείων κατά Μπελέρη, αλλά ο επικεφαλής του SPAK την αγνόησε και δεν ξεκίνησε την έρευνα.

Αυτή η έρευνα, όπως λέει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, γκρεμίζει την πυραμίδα της απάτης που έχει υψωθεί εναντίον του Μπελέρη και ότι ο Ντουμάνι δεν διεξάγει αυτές τις έρευνες καθώς εκτελεί εντολές του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

«Αυτές τις μέρες τα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν πως τον Απρίλιο, μια δικαστής υπεύθυνη ενώπιον του νόμου και με ακεραιότητα διέταξε τον κομματικό Ντουμάνι, αυτόν τον αχρείο που δεν έχει υπακούει ούτε νόμο ούτε σύνταγμα, να ερευνήσει ολόκληρη τη διαδικασία συλλογής των στοιχείων στην υπόθεση Μπελέρη. Έρευνα που γκρεμίζει από την κορυφή έως τα θεμέλια την πυραμίδα της απάτης που έχει υψωθεί εναντίον του. Με εντολή του Έντι Ράμα, ο Ντουμάνι δεν εκτελεί την εντολή της δικαστoύ, συμπεριφέρεται σαν κλέφτης, σαν τομάρι που δεν έχει νόμο και ηθική», λέει ο Μπερίσα.

«Αλλά φυσικά τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που παραμένει στη θέση του, κατά παράβαση του συντάγματος, που δεν έχει τις ψήφους σύμφωνα με τη συνταγματική πρόβλεψη για να αναλάβει αυτήν τη θέση. Αλλά την καταλαμβάνει ως κούκλα, ως παραμορφωμένη μαριονέτα των άλλων, της μαφίας, της διεθνούς αλβανικής μαφίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του PD.

...

Το Ειδικό Δικαστήριο αδειάζει το SPAK για την απόφαση κατά του Μπελέρη

Περίπου πέντε μήνες μετά την καταδίκη του Φρέντη Μπελέρη από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο και λίγες μέρες μετά την τελική καταδίκη από το Ειδικό Εφετείο, αποκαλύπτεται μια απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου...
...

4 κρίσιμα γεγονότα για τη Χιμάρα μέσα σε μια εβδομάδα

Τέσσερα θέματα που δείχνουν άσχετα μεταξύ τους, αλλά δεν είναι Την Δευτέρα που πέρασε, η Εισαγγελία Αυλώνας κατάσχεσε 30 οικόπεδα - 247 στρέμματα στο σύνολο που έχουν αξία περίπου 35 εκατ. ευρώ και τα...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου