Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Ένας 26χρονος Αλβανός συνελήφθη στη Ρόδο την Τετάρτη, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ακολουθώντας τις εντολές ενός 31χρονου συμπατριώτη του που είναι έγκλειστος σε φυλακή. Ο 26χρονος συνεργαζόταν με έναν 25χρονο ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται και κατηγορείται επίσης για παράνομη διαμονή στη χώρα. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από στοχευμένη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία συγκέντρωσε επαρκή στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 26χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 34 γραμμάρια κοκαΐνης, 411 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 17 συσκευασίες φαρμακευτικού σκευάσματος για νόθευση της κοκαΐνης και δύο ζυγαριές ακριβείας. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.175 ευρώ, τα οποία θεωρούνται προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή, διακίνηση, αγορά και νόθευση ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία περιλαμβάνει τόσο τον 31χρονο, φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος, όσο και τον 25χρονο συνεργό του.

Σε μια ξεχωριστή επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έφοδο σε κατοικία στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας. Εκεί, συνέλαβαν έναν άνδρα μετά την κατάσχεση 90 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και μιας ηλεκτρονικής ζυγαριάς. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου