Τίρανα: Έτσι έκλεψαν πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 200.000€

Τίρανα: Έτσι έκλεψαν πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 200.000€

Ένα καλοστημένο σχέδιο απάτης για την απόκτηση πολυτελούς οχήματος αξίας 200 χιλιάδων ευρώ οδήγησε στη σύλληψη του Ε.Κ., γνωστού προσώπου στις αρχές. Η επιχείρηση της αστυνομίας στα Τίρανα αποκάλυψε ένα δίκτυo εγκληματικής δραστηριότητας που περιλάμβανε ψευδείς καταγγελίες και κλοπή περιουσίας.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ένας 39χρονος Τούρκος πολίτης, G. Ε., νοίκιασε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Audi» στη Γερμανία και το μετέφερε στην Αλβανία. Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι το όχημα κλάπηκε κοντά σε ξενοδοχείο στα Τίρανα, κάνοντας ψευδή δήλωση για κερδοσκοπικούς λόγους. Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στον Ε.Κ., 38 ετών, κάτοικο Τιράνων, ενώ παράλληλα αναζητείται και ο 20χρονος J. H., που είχε κρύψει το όχημα στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του J. H., εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το πολυτελές «Audi», μαζί με τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία. Οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη σύλληψη του J. H., προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και να προσαχθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου