Απεβίωσε 63χρονος έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας μπροστά από το SPAK

Απεβίωσε 63χρονος έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας μπροστά από το SPAK

Ένας 63χρονος πέθανε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Τιράνων, αφού είχε καταναλώσει φωσφίνη μπροστά από τις εγκαταστάσεις της Ειδικής Εισαγγελίας, SPAK.

Ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με δάνειο μικροπιστώσεων που είχε λάβει το 2008, ύψους 760 χιλιάδων λεκ, το οποίο στη συνέχεια πολλαπλασιάστηκε και φτάνοντας τα 4,8 εκατ. λεκ όταν το αγόρασε η MCA. Η MCA δέσμευσε την περιουσία του για πέντε χρόνια, περιλαμβάνοντας το σπίτι, τη γη, το αυτοκίνητο και τον μισθό του.

Ο 63χρονος είχε καταγγείλει εδώ και χρόνια τις παράνομες ενέργειες κατάσχεσης της περιουσίας του και είχε ζητήσει από το SPAK να αναλάβει την υπόθεση, καθώς είχε καταθέσει μήνυση στο Δικαστήριο της Λέζας κατά των δικαστικών επιμελητών. Υποστήριζε ότι είχε αποπληρώσει το δάνειο και ότι οι ενέργειες κατάσχεσης ήταν παράνομες. Χθες το απόγευμα, πήγε να συναντήσει έναν ανακριτή στο SPAK πριν καταναλώσει τη φωσφίνη.

...

Σκάνδαλο μικροπιστώσεων στην Αλβανία: Κατάσχεση λογαριασμών αξίας 10 εκατ. ευρώ

Η Εισαγγελία Τιράνων προχώρησε σε κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ από διαχειριστές οικονομικών οντοτήτων που φέρονται να εμπλέκονται σε ένα εκτεταμένο σχέδιο απάτης δανείων...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου