Φτάνει στην Αθήνα ο Μπελέρης - Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Φτάνει στην Αθήνα ο Μπελέρης - Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε λίγη ώρα ο Φρέντης Μπελέρης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τα Τίρανα και θα έχει περίπου 3 ώρες χρόνο μέχρι την επόμενη πτήση του για Φρανκφούρτη. Όπως διάρρευσε πριν λίγο, μόλις φτάσει στο αεροδρόμιο θα τον παραλάβει αυτοκίνητο και θα τον μεταφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τον περιμένει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, αλλά εξαιτίας του πιεσμένου προγράμματος του Έλληνα πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Στη συνέχεια ο Μπελέρης θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο και θα συνεχίσει το ταξίδι του για το Στρασβούργο όπου αύριο θα παραστεί στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών.

Αν και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι διαρκής, οι δυο τους θα συναντηθούν από κοντά μετά από ενάμισι χρόνο, απ' όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Χιμάρα τον Δεκέμβριο του 2022. Τότε ο Φρέντης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας και τώρα ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

...

Εξήλθε από τη φυλακή ο Φρέντης Μπελέρης με προορισμό το Στρασβούργο (βίντεο)

Περίπου στις 8πμ ώρα Ελλάδος, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης, διέσχισε τις πύλες των φυλακών Τιράνων όπου κρατείται φυλακισμένος εδώ και 14 μήνες, για να μεταβεί&nbsp...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου