Ιταλία: Σύλληψη τριών Αλβανών για εργαστήριο παραγωγής κοκαΐνης

Ιταλία: Σύλληψη τριών Αλβανών για εργαστήριο παραγωγής κοκαΐνης

Η αστυνομία του Μιλάνου συνέλαβε τρεις Αλβανούς, ηλικίας 29, 40 και 51 ετών, σε επιχείρηση που αποκάλυψε εργαστήριο παραγωγής και επεξεργασίας κοκαΐνης σε διαμέρισμα στο Λεντάτε. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν δύο ημιαυτόματα πιστόλια, εκ των οποίων το ένα ήταν παράνομο με γρατσουνισμένο αύξοντα αριθμό και το άλλο κλεμμένο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου, όταν η αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο οδηγό ενός αυτοκινήτου. Στον νεαρό βρέθηκαν 500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων είχε κωδικοποιημένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο του διαμερίσματος, όπου βρέθηκαν οι άλλοι δύο Αλβανοί, ηλικίας 40 και 51 ετών.

Στο υπόγειο του διαμερίσματος ανακαλύφθηκε πλήρης γραμμή παραγωγής και επεξεργασίας κοκαΐνης, με υδραυλικές πρέσες και άλλα σχετικά εργαλεία. Στον καναπέ του σαλονιού βρέθηκαν τα δύο ημιαυτόματα πιστόλια με γεμιστήρες γεμάτες φυσίγγια. Οι τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Μόντσα, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου