Ηγουμενίτσα: Αλβανός έκλεβε μηχανάκια και τα πουλούσε στην Αλβανία

Ηγουμενίτσα: Αλβανός έκλεβε μηχανάκια και τα πουλούσε στην Αλβανία

Ένας 32χρονος Αλβανός, ονόματι Orgest Veizaj, από τον Αυλώνα, πούλησε στη μαύρη αγορά της Αλβανίας μηχανάκια που είχε κλέψει στην Ηγουμενίτσα, αποκομίζοντας 1.000 ευρώ. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν επαγγελματίας, ο τρόπος δράσης του κατάφερε να προκαλέσει έκπληξη στις αρχές. Συγκεκριμένα, αναζητούσε συγκεκριμένα μοντέλα μοτοσυκλετών με κινητήρες 125 κυβικών, τα οποία είναι ιδιαίτερα περιζήτητα στην αλβανική αγορά.

Ο Veizaj διέσχιζε τα σύνορα πεζός κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπαίνοντας στο ελληνικό έδαφος και φτάνοντας στην Ηγουμενίτσα τις πρώτες πρωινές ώρες για να εντοπίσει και να κλέψει τα μηχανάκια. Τους τελευταίους έξι μήνες κατάφερε να κλέψει έξι μοτοσυκλέτες, τις οποίες στη συνέχεια μεταπούλησε στην Αλβανία.

Οι αστυνομικές αρχές, παρατηρώντας ένα συγκεκριμένο μοτίβο στις κλοπές, ξεκίνησαν νυχτερινές περιπολίες και τελικά τον εντόπισαν ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο. Μετά από παρακολούθηση, τον έπιασαν την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει άλλη μία μοτοσυκλέτα. Ο Veizaj παραδέχθηκε την ενοχή του και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Θεσπρωτίας για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου