Χιμάρα: Αφόρητη δυσοσμία από τα σκουπίδια και διαρκείς διακοπές ρεύματος

Χιμάρα: Αφόρητη δυσοσμία από τα σκουπίδια και διαρκείς διακοπές ρεύματος

22 Οκτωβρίου 2021, ο Ράμα σε μια ανοιχτή ομιλία προς τους δημάρχους της χώρας άσκησε δριμύτατη κρητική στον τότε δήμαρχο Χιμάρας, Γιώργο Γκόρο, με αφορμή τα σκουπίδια κατά μήκος του πεζόδρομου στους Δρυμάδες. Ήταν μάλιστα τέτοια η ενόχληση του Ράμα, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως εάν του το επέτρεπε ο νόμος θα έφερνε άλλον δήμαρχο στη θέση του Γκόρου στη Χιμάρα.

Ιούλιος 2024, βρισκόμαστε στη μέση της τουριστικής περιόδου και η κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα του δήμου είναι χειρότερη από ποτέ. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, όλοι οι κάδοι είναι υπερχειλισμένοι από σκουπίδια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, η μυρωδιά είναι αφόρητη. Πρόκειται για υγειονομική βόμβα αλλά και για τεράστια δυσφήμιση της περιοχής στα μάτια των τουριστών που παραθερίζουν στη Χιμάρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, συνεχίζονται και οι διακοπές ρεύματος κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί ούτε να μαγειρέψει, ούτε να δροσιστεί με τις οικιακές του συσκευές. Τα καταστήματα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες και αναγκάζονται να τους διώχνουν.

Ο Ράμα έχει να πει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Χιμάρα; ή κρατιέται να μιλήσει μετά τις δημοτικές εκλογές; Άλλαξε δήμαρχο αλλά τα προβλήματα έμειναν ίδια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου