Auto Moto Park: Το νέο οδικό έργο στην Αλβανία ύψους 5,3 εκατ. ευρώ

Auto Moto Park: Το νέο οδικό έργο στην Αλβανία ύψους 5,3 εκατ. ευρώ

Το έργο Auto Moto Park στο Ελμπασάν έχει προχωρήσει στη δεύτερη φάση, όπου το Αλβανικό Ταμείο Ανάπτυξης αναζητά την κατασκευή υποστηρικτικής υποδομής. Την Τετάρτη, άνοιξε ο διαγωνισμός με προϋπολογισμό 531 εκατομμυρίων λεκ (περίπου 5,3 εκατομμύρια ευρώ). Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων δρόμων, που θα εξυπηρετούν το Auto Moto Park, την τοπική κοινότητα και την τουριστική περιοχή.

Το Auto Moto Park, που ανέλαβε η αυστριακή εταιρεία "Test & Training International", θα περιλαμβάνει:

  • Autodrom: Μια πίστα μήκους περίπου 3.800 μέτρων, πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και τη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM), για τοπικούς και διεθνείς αγώνες.
  • Πίστα Εκτός Δρόμου: Χώρος για μηχανοκίνητα αθλήματα όπως Motocross, Trial, Crosscar, Autocross, και Rallycross.
  • Εθνική Ακαδημία Οδικής Ασφάλειας: Ένα εκπαιδευτικό κέντρο που θα προσφέρει εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας για οδηγούς όλων των επιπέδων, από απλούς οδηγούς έως επαγγελματίες οδηγούς, όπως οδηγοί εμπορικών στόλων, μεταφορά επιβατών, και δυνάμεις ασφαλείας (αστυνομία, ασθενοφόρο, πυροσβεστική κ.λπ.).
  • Ακαδημία Αποκατάστασης Ιστορικών Οχημάτων: Για την ανάπτυξη της κοινότητας Retro, με στόχο την αποκατάσταση ιστορικών οχημάτων.
...

Thumanë-Kashar: Ο τέταρτος πιο ακριβός αυτοκινητόδρομος στην Ευρώπη

Πρόσφατα στην Αλβανία, παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Thumanë-Kashar, κόστους 271 εκατ. ευρώ για τον κρατικό προϋπολογισμό. Ο δρόμος αυτός, μήκους 21 χιλιομέτρων, αναμένεται να επι...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου