19 συλλήψεις στα Τίρανα για διανομή ναρκωτικών σε σχολεία και νυχτερινά κέντρα

19 συλλήψεις στα Τίρανα για διανομή ναρκωτικών σε σχολεία και νυχτερινά κέντρα

Δεκαεννιά συλλήψεις έγιναν σήμερα στα Τίρανα στα πλαίσια επιχείρησης κατά των ναρκωτικών ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση για άλλους πέντε. Ο διευθυντής της αστυνομίας των Τιράνων, Tonin Vocaj, παρουσίασε τα αποτελέσματα της τρίμηνης έρευνας, η οποία περιλάμβανε ειδικές μεθόδους που τεκμηρίωσαν την εγκληματική δραστηριότητα των συλληφθέντων. Αυτοί διένειμαν ναρκωτικά, όπως κάνναβη, ηρωίνη και κοκαΐνη, σε διάφορες περιοχές των Τιράνων, περιλαμβανομένων σχολείων και νυχτερινών κέντρων.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Armando Xheladini, γνωστός με τα ψευδώνυμα Jetnor Cinallari και Armando Tarushllari, ο οποίος συνελήφθη τον Μάιο για ανθρωποκτονία στην Ελλάδα το 2008. Ο δημοσιογράφος Sokol Dema αποκάλυψε τη φωτογραφία του 52χρονου κατοίκου των Τιράνων, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος από τον Μάιο του 2024.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι συλληφθέντες διένειμαν ναρκωτικά σε νεαρούς κοντά σε σχολεία και άλλες περιοχές των Τιράνων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν 1,2 κιλά κοκαΐνης, καθώς και εκατοντάδες δόσεις ηρωίνης και κάνναβης.

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη τεκμηρίωση της εγκληματικής δράσης, ενώ τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες. Οι εισαγγελείς Drini Pali και Adriano Dyrmishi διηύθυναν την έρευνα υπό την επίβλεψη του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τιράνων, Arens Cela.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου