Γερμανικά ΜΜΕ: Μέλος του επιτελείου Εθνικής Αλβανίας κατηγορείται για σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ντόρτμουντ

Γερμανικά ΜΜΕ: Μέλος του επιτελείου Εθνικής Αλβανίας κατηγορείται για σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ντόρτμουντ

Τοπικό μέσο ενημέρωσης στη Γερμανία έχει διατυπώσει σοβαρές κατηγορίες κατά του επιτελείου της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας. Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο «ruhrnachrichten», μέλος του επιτελείου της αλβανικής ομάδας κατηγορήθηκε από την εισαγγελία της Ντόρτμουντ για σεξουαλικό έγκλημα. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια της παραμονής της εθνικής ομάδας στο αθλητικό κέντρο Kaiserau στο Κάμεν.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιουνίου, το εν λόγω μέλος φέρεται να άρπαξε από το χέρι μία υπάλληλο του αθλητικού κέντρου και να διέπραξε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Η αστυνομική αρχή της περιοχής Unna ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 7:30 μ.μ., όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Bernd Pentrop. Το γεγονός συνέβη λίγο πριν την αναχώρηση της εθνικής Αλβανίας για το Ντίσελντορφ, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας στο Euro 2024 με την Ισπανία.

Η εισαγγελία της Ντόρτμουντ δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του φερόμενου θύματος. Η δημόσια εισαγγελέας Sonja Frodermann ανέφερε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για σωματικό τραυματισμό του θύματος, ούτε ότι το θύμα παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο Meike Ebbert, επικεφαλής του αθλητικού κέντρου Kaiserau, δεν επιθυμούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι η φροντίδα και η προστασία των προσωπικών δικαιωμάτων της εργαζόμενης είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Ο Έμπερτ επιβεβαίωσε επίσης το περιστατικό, δηλώνοντας: «Αυτή η επίθεση ολοκληρώνει την αρχική υποψία για βιασμό». Ωστόσο, η εισαγγελία δεν ανέφερε ρητά τον βιασμό στην ανακοίνωσή της, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

...

Στα 10 εκατ. ευρώ τα έσοδα της Εθνικής Αλβανίας από το Euro 2024

Η Εθνική Αλβανίας ολοκλήρωσε την πορεία της στο Euro 2024 με 4 βαθμούς, ισοπαλία κόντρα στην Κροατία και ήττες από Ισπανία και Ιταλία. Παρά την μη πρόκριση στους 16, η εμφάνιση κρίνεται αξιοπρεπής, ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου