Μπερίσα: Ο Φρέντης Μπελέρης έφυγε για το Στρασβούργο ως μάρτυρας μιας διαδικασίας μαφιόζικης πολιτικής

Μπερίσα: Ο Φρέντης Μπελέρης έφυγε για το Στρασβούργο ως μάρτυρας μιας διαδικασίας μαφιόζικης πολιτικής

Ο αρχηγός της αλβανικής αντιπολίτευσης, Σαλί Μπερίσα, στην ομιλία του ενώπιον των διαδηλωτών δήλωσε ότι ο Φρέντης Μπελέρης φυλακίστηκε σε μια αντιδημοκρατική παγίδα επειδή αρνήθηκε να θέσει υποψηφιότητα για τον Έντι Ράμα. Ο Μπερίσα υποστήριξε ότι ο Μπελέρης είναι μάρτυρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το αληθινό πρόσωπο του αλβανικού "ναρκοκράτους".

Στην ομιλία του, ο Μπερίσα ανέφερε:

Καλησπέρα και χαιρετισμούς. Η πιο απέραντη ευγνωμοσύνη προς εσάς για τις αντοχές σας, το θάρρος σας στην υπεράσπιση της δίκαιης υπόθεσης των Αλβανών. Αγαπητοί φίλοι, σήμερα ο Φρέντης Μπελέρης αναχώρησε για το Στρασβούργο ως μάρτυρας σε μια διαδικασία πολιτικής μαφίας. Σήμερα όμως αυτός που δεν έχει πρόσωπο, ο Έντι Ράμα, οι λακέδες που τον ακολουθούν, εμφανίστηκε μπροστά στους Αλβανούς και στον κόσμο για αυτό που είναι, ξεδιάντροπος, ανήθικος, μαφιόζος και μόνο με μαφιόζικα συμφέροντα.

Ο Μπερίσα συνέχισε λέγοντας ότι ο Μπελέρης φυλακίστηκε επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του. Ο Μπελέρης αρνήθηκε να γίνει συνεργός στην υφαρπαγή περιουσιών των συμπατριωτών του από τον Ράμα και την κυβέρνησή του. Παρά τη δοκιμασία που πέρασε, ο Μπελέρης δεν το έβαλε κάτω και τώρα είναι μάρτυρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση στην Αλβανία.

Ο Μπερίσα κατέληξε αναφέροντας ότι ο Φρέντης Μπελέρης αποτελεί παράδειγμα για τη δημοκρατία στην Αλβανία και για τον αγώνα ενάντια στο "ναρκοκράτος" και τη μαφία που, κατά τον Μπερίσα, ελέγχουν την κυβέρνηση.

...

Μπελέρης: «Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος»

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αντωνία έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 12:30 ο Φρέντης Μπελέρης. Στις πρώτες του δηλώσεις επι ελληνικού εδάφους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου