Σύλληψη 52χρονου Αλβανού με 80 κιλά καθαρή κοκαΐνη στην Ιταλία

Σύλληψη 52χρονου Αλβανού με 80 κιλά καθαρή κοκαΐνη στην Ιταλία

Οι αστυνομικοί της Guardia di Finanza του Τορίνο συνέλαβαν έναν 52χρονο Αλβανό, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει πάνω από 80 κιλά καθαρής κοκαΐνης. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η κοκαΐνη προοριζόταν για πώληση σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας, κυρίως στο Πιεμόντε και τη Λομβαρδία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο Brignano Gera d'Adda, στην επαρχία του Μπέργκαμο, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τον 52χρονο Αλβανό. Κατά τον έλεγχο, ο ύποπτος φάνηκε ανήσυχος, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν 74 τεμάχια κοκαΐνης.

Συνεχίζοντας την έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δεύτερο αυτοκίνητο στο γκαράζ του σπιτιού του συλληφθέντος, όπου υπήρχαν επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης. Συνολικά, κατασχέθηκαν πάνω από 80 κιλά κοκαΐνης. Στο διαμέρισμα του 52χρονου βρέθηκαν επίσης 35 χιλιάδες ευρώ, ποσό που πιθανολογείται ότι προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες.

Η συνολική αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης στην λιανική αγορά υπολογίζεται να φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο 52χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με επιβαρυντική περίσταση τη μεγάλη ποσότητα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου